Hledaný invalidní vozík našli strážníci v křoví. Bude vrácen majitelce
Foto: Policie ČR
Chomutov

Litoměřicko - Na konci uplynulého týdne policie informovali veřejnost o krádeži elektrického invalidního vozíku s žádostí o pomoc pří pátrání po něm. Psali jsme ZDE.

"Včera ve večerních hodinách se podařilo invalidní vozík nalézt. Byl vypátrán hlídkou litoměřických strážníků ukrytý v křovinách nedaleko místa krádeže. Vozík je částečně poškozen a bude po provedení nezbytných úkonů neprodleně vrácen majitelce," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Policisté nadále intenzivně pátrají po pachateli této krádeže, která způsobila nemalé problémy osobě s pohybovým omezením.

"V souvislosti s výše uvedeným skutkem případem policisté hledají případné svědky, kteří mohou poskytnout jakékoliv informace vedoucí k vypátrání pachatele. Ti mohou volat přímo na OO PČR Litoměřice na tel. č. 974 436 656 nebo na linku tísňového volání 158. Za spolupráci děkujeme," dodala mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru