Kriminalisté zatkli muže hledaného v celé Evropě. Ve vazbě čeká na vydání do Německa
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - V pátek 12. srpna 2022 v dopoledních hodinách zatkli chomutovští kriminalisté v ulici Dřínovská v osobním vozidle hledaného 27letého občana Rakouska, na kterého byl vydán dne 3. 8. 2022 Evropský zatýkací rozkaz. Zatýkací rozkaz byl vydán německou stranou a osoba byla označena za ozbrojenou a nebezpečnou.


"Dotyčný se měl dopustit přepadení bankovního ústavu v SRN se zbraní a dalšího násilného činu na osobě se závažným zraněním. Podle legislativy platné v Německu je podezřelý z trestných činů loupežné vydírání ve stadiu pokusu, loupežné vydírání, nedovolené používání a držení zbraně a nebezpečné ublížení na zdraví. V případě soudem uznané viny hrozí muži až 15 let odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Po zatčení putoval do cely předběžného zadržení a následně do vazební věznice, kde bude čekat na vydání do Německa.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru