Dvě ženy okradly v bytě důvěřivou seniorku. Přišla o 11 tisíc korun a doklady
Ilustrační foto: E-deníky.cz
Chomutov

Chomutov - O peněženku s 11 tisíci korun a pouzdro s doklady přišla důvěřivá seniorka v Chomutově ve svém bytě v ulici Písečná. K události došlo před několika dny, kdy se dvě neznámé ženy pod falešnou záminkou vetřely do bytu k ženě a okradly ji.

Ženu měly zřejmě již pachatelky vytipovanou, protože jedna z nich měla u bytu zvonit také pár dní předtím a chtít sirky k zapálení cigarety. Stejnou záminku pak pachatelky použily i podruhé, kdy chtěly opět sirky. Seniorku však poté zmanipulovaly tak, že ta nakonec obě ženy pustila k sobě do bytu s tím, že jim dá napít.

Dotyčné se usadily v kuchyni a začaly si s nájemnicí povídat. Po chvíli využily vhodného okamžiku a z obývacího pokoje nic netušící seniorce zřejmě sebraly peněženku s finanční hotovostí ve výši 11 tisíc korun a pouzdro s doklady. Najednou návštěvu urychleně ukončily a z bytu odešly. To, že byla okradena, zjistila nájemnice až po několika hodinách a oznámila krádež policii. Tímto případem se chomutovští policisté nadále zabývají. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru