Muž z Chomutova napadl na Dožínkách v Peruci stánkaře. Nejdříve mu vyléval nápoje, poté ho bil pěstmi
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov/Peruc - 25letý muž z Chomutova na akci Dožínky, která se minulý měsíc konala na území městyse Peruc na Lounsku, napadl místního stánkaře. Místo toho, aby si u stánku s občerstvením objednal něco k pití, začal prodejci vylévat připravené nápoje a poté na něj dokonce zaútočil pěstmi. Hrozí mu teď za to u soudu až tři roky vězení.

Lounští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z přečinu výtržnictví 25letému muži z Chomutova. Ten měl v minulém měsíci v podvečerních hodinách na akci Dožínky 2022 v Peruci fyzicky napadnout jiného muže. Podezřelý měl přistoupit k prodejnímu stánku s občerstvením, ve kterém prodejce nabízel nápoje. Dotyčný tyto nápoje určené k prodeji měl vylévat. Následně měl prodejce fyzicky napadnout a několikrát ho udeřit pěstmi. Napadení si vyžádalo lékařské ošetření.

Útočníka policisté na místě zadrželi a předali do cely předběžného zadržení. V případě soudem uznané viny může být mladý muž za zmíněný přečin potrestán odnětím svobody až do výše tří let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru