Opilý muž s nožem v ruce vyhrožoval příteli své bývalé družky zabitím. Ten ho odzbrojil hozením deky a povalením na gauč
Ilustrační foto CC0
Chomutov

Chomutov - Pořádné drama se odehrálo během víkendové noci v jednom z panelových domů na chomutovském sídlišti. Opilý muž v bytě své bývalé přítelkyně vzal do ruky nůž a vyhrožoval jejímu současnému příteli zabitím. Tomu se ale podařilo muže zpacifikovat a zadržet ho až do příjezdu policistů.

V průběhu víkendové noci byla hlídka policistů vyslána do panelového domu na chomutovském sídlišti. Na tísňovou linku policie totiž volala žena kvůli právě probíhajícímu incidentu, který se odehrával u ní doma. Na naléhání předtím k sobě do bytu pustila bývalého přítele, který prý neměl kde přespat. Muž však byl v silně podnapilém stavu a v kuchyni si měl vzít nůž. S tím pak měl vyhrožovat zabitím současnému příteli volající ženy, který se také v bytě nacházel.

Ženin přítel zachoval chladnou hlavu a dokázal agresora zpacifikovat pomocí deky, kterou po něm hodil. Vzápětí ho povalil na pohovku a držel ho až do příjezdu přivolané policejní hlídky. Policisté s útočníkem provedli dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem téměř dvě promile alkoholu. Také orientační test na drogy byl pozitivní. Dotyčný byl zadržen a převezen na policejní oddělení. Nyní čelí podezření ze spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování, za který mu v případě uznání viny u soudu hrozí až tříleté odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru