Čertovský rej na ledě! Za nejmenšími hokejisty přišel Mikuláš, čerti a andělé
Čertovský rej na ledě.
Chomutov

Chomutov – V pondělí 12. prosince v podvečer čekalo ty nejmenší hokejisty a hokejisty přímo na ledové ploše Zimního stadionu v Chomutově velké překvapení. Na trénink hokejové základny a 1. třídy totiž přišel Mikuláš, dva čerti a dva andělé. Jejich příchod byl doslova pekelný – hrála strašidelná hudba a atmosféru doplňovalo přítmí.

Čerti nejprve prověřili všechny hříšníky z pekelné knihy. Do pekla si nakonec nikoho neodnesli. Děti totiž slíbily, že budou jíst zeleninu, málo sladkostí a s mobilem si budou hrát jenom chvíli. „Čerti se ptali, jestli hlavně posloucháme a nezlobíme trenéry a jestli taky posloucháme maminky,“ řekla šestiletá Klárka, jedna z hokejistek.

Jediný, kdo dostal od čertů trest, byl maskot Picaroon. Ten musel za zlobení na ledě objet trestné kolečko.

Mikuláš a andělé nakonec rozdali malým hokejistům a hokejistkám balíček se sladkostmi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru