Řidič usnul za volantem a skončil na poli v balíku slámy. Policisté zjistili, že byl opilý
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky policisté sdělili 61letému muži z Chomutova. Koncem listopadu v pozdních večerních hodinách tento řidič zřejmě i kvůli vypitému alkoholu usnul za volantem, když jel po silnici druhé třídy ve směru od obce Lažany na Chomutov.

"Následně s osobním vozidlem vyjel vpravo mimo silnici, odtud přejel do protisměru, kde vjel znovu mimo vozovku a dále pokračoval v jízdě podél ní. Naboural do dopravního zařízení, avšak v jízdě pokračoval dál, a to silničním příkopem. Nakonec narazil do balíků slámy a vozidlo se zastavilo. Řidič z místa odešel, ale brzy se tam vrátil. Vypátrali ho totiž policisté a na místo nehody ho dopravili. Provedli s ním také dechovou zkoušku, která ukázala hodnoty přesahující 1,3 promile alkoholu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Kvůli způsobení dopravní nehody pod vlivem alkoholu může soud zmíněného řidiče potrestat odnětím svobody na šest měsíců až tři roky, peněžitým trestem nebo zákazem činnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru