Ženě posloužila jako bezplatné taxi, ještě přišla o peněženku
ILUSTRAČNÍ FOTO. FOTO: PIXABAY
Chomutov

Chomutov – Obvinění ze spáchání trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku čelí 27letá žena z Jirkova.

Ta měla podle dosavadních zjištění odcizit jiné ženě peněženku s finanční hotovostí, třemi platebními kartami, osobními doklady a věrnostními kartami. „Obě ženy se sotva znaly. Poškozená dotyčnou znala pouze pod přezdívkou, přesto ji však pozdě večer na požádání svezla osobním vozidlem z Chomutova do Jirkova. Teprve když Jirkovanka z auta vystoupila, všimla si řidička, že v prostřední přihrádce chybí její peněženka, kterou tam měla celou cestu položenou," popsala první část příběhu policejní mluvčí Miroslava Glogovská a dodala, že když na ženu zavolala, aby stála, už nijak nereagovala. Poškozená se tedy obrátila na policisty, kteří věc prověřili.

Vyšetřovatel pak zahájil trestní stíhání zmíněné spolujezdkyně. Pokud soud její vinu prokáže, může jí v krajním případě podle zákona uložit až dvouletý trest.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru