Žena požádala o vykázání agresivního opilce z bytu, muž nakonec skončil v poutech
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENÍKY.CZ
Chomutov

Chomutov – Hlídka městské policie Chomutov byla přivolána do ulice Školní pěšina, kde dle telefonátu docházelo k rušení nočního klidu hlasitou hádkou.


Strážníci v mezipatře potkali ženu, která uvedla, že se pohádala s manželem a má z něj strach.

Hlásit ovšem nic nechtěla, jen požádala hlídku, aby muž byt opustil. Naštěstí nebyla zraněná a lékařské ošetření odmítla. K tomu uvedla, že před hodinou tam obdobně zasahovala policie. Pustila hlídku do bytu, kde bylo poškozeno některé vybavení a kde započalo jednání s manželem, který byl nejdříve vyzván k prokázání totožnosti.

Jelikož byl pod vlivem alkoholu, samozřejmě nebyla spolupráce tak jednoduchá. Opakovaně se přibližoval do bezprostřední blízkosti strážníků s rukama v pěst a totožnost odmítal prokázat. Po opakované výzvě s výstrahou, že za použití donucovacích prostředků bude k prokázání předveden, konečně doklady ukázal. Při lustraci strážníci zjistili, že neshody se na místě řeší opakovaně. Muž měl v záznamech i napadení manželky nožem. Muži proto strážníci doporučili, aby si šel odpočinout někam mimo byt a až po vystřízlivění začal řešit domácí potíže s čistou hlavou.

Jenže agresor se v mezipatře zastavil a snažil se napadnout jednoho ze strážníků, takže po použití donucovacích prostředků skončil v poutech a na služebně PČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru