ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENÍKY.CZ
Chomutov

Chomutov – Koho si pozve na návštěvu, si příště asi dobře rozmyslí 24letá žena z Chomutova. Před několika dny ji totiž v bytě na sídlišti Březenecká, kde ona sama se svolením majitele občas přespává, okradla její o rok mladší „kamarádka“.

„Kamarádka za ní do zmíněného bytu přišla na několikahodinovou návštěvu, ze které odcházela až nad ránem. Po jejím odchodu žena zjistila, že jí v kabelce chybí finanční hotovost ve výši přes 8 tisíc korun," popsala událost policejní mluvčí Miroslava Glogovská s tím, že okradená kamarádce tedy napsala zprávu, aby jí peníze hned vrátila. Ta to však odmítla.

Okradená tedy zavolala na policii. Policistům se žena ke krádeži přiznala a označila i místo v panelovém domě, kam peníze ukryla. Jenže na místě se již nic nenašlo. Hlídka s podezřelou, která dle vlastních slov ten den užila pervitin, provedla orientační test na drogy. Jeho výsledek byl pozitivní.
„Dotyčná je v současné době kvůli popsanému jednání podezřelá ze spáchání trestného činu krádeže. Protože pro podobnou trestnou činnost byla nedávno odsouzena, hrozí jí až tříleté odnětí svobody," doplnila Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru