Louny čeká dopravní chaos. Kvůli stavbě dálnice se uzavře výjezd z města na Prahu
Stavba D7. Foto: Oldřich Hájek
Chomutov

Lounsko - Velké dopravní komplikace se už za pár dní očekávají v Lounech. Kvůli stavbě dálnice bude muset být uzavřen výjezd z Loun na Prahu. Uzavírka mimoúrovňového křížení Louny - východ by měla trvat maximálně 90 dnů.

„V pondělí 12. června dojde k částečnému uzavření mimoúrovňového křížení Louny - východ. Z Loun na Prahu tímto křížením nebude možné vyjet. Jedinou cestou, jak se z Loun dostat, bude křižovatkou Louny - západ," řekl místostarosta Loun Pavel Csonka.

Vedení města doufá, že se uzavírka zkrátí alespoň o jednu třetinu, tedy na zhruba na 60 dnů. „Městu to přinese problémy, bude se muset vyřešit veřejná doprava a hlavně kamionová doprava se přesune do města," uvedl místostarosta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru