Kdo povede po dodatečných volbách Domašín? V kraji se bude zítra volit v dalších dvou obcích
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Přestože je zítra sobota, na podatelné louchovského obecního úřadu by mělo být rušno. V Domašíně nedaleko Klášterce nad Ohří se totiž opakují volby. Tamní zastupitelstvo se rozpadlo.

Do sedmičlenného zastupitelstva se snaží dostat kandidáti dvou uskupení. Obyvatelé obce jim mohou vyjádřit svou podporu od 7 do 22 hodin. Obecní úřad na svém webu upozornil obyvatele, že pokud nedostali hlasovací lístky, mohou si zavolat na úřad, případně je dostanou přímo v den voleb ve volební místnosti. Prosíme, udělejte si chvilku a pojďte k volbám. Pojďme společně dodělat rozdělané a připravované projekty," vyzývá k účasti u voleb současný starosta obce Aleš Olbram Hoffmann.

Volební místnosti se zítra otevřou také v Žiželicích na Lounsku a Bynovci na Děčínsku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru