Po tomto muži pátrají policisté. Foto: PČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Policisté z Obvodního oddělení Klášterec nad Ohří prověřují podezření ze spáchání trestného činu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, kterého se dopustila neznámá osoba. Policisté v souvislosti s šetřením této události pátrají po totožnosti muže, který je zachycen na fotografiích a mohl by jim poskytnout důležité informace.

Z platební karty, kterou její majitel na přelomu roku ztratil, někdo v první lednové dny provedl platby v řádech desítek a stovek korun ve zverimexu a večerce v Klášterci nad Ohří. Další den se pokusil o platbu ještě v Chomutově, avšak neúspěšně, protože karta již byla blokována.

„Pokud někdo tuto osobu pozná, může informaci k totožnosti poskytnout na Obvodním oddělení Policie ČR Chomutov Klášterec nad Ohří, tel.: 974 434 600, případně na bezplatné telefonní lince 158. Za spolupráci děkujeme," informuje policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru