Foto: Policie ČR
Chomutov

Klášterecko – Víkendové popíjení přišlo draho 35letého muže z Klášterce nad Ohří. Předminulý týden v noci ze soboty na neděli totiž po návštěvě hospody a vypití několika piv usedl za volant auta a vyrazil na cestu domů. V ulici Petlérská ale řízení nezvládl a vyjel vpravo mimo silnici, kde předním kolem najel na svodidlo.

Tím se vozidlo přetočilo na levý bok, po němž se smýkalo po vozovce, až narazilo do betonového podstavce zábradlí. Pak se převrátilo na střechu a po ní sjelo do příkopu. Řidiči se nic nestalo, z auta sám vystoupil," poznamenala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Na základě oznámení řidiče a kolemjdoucího na místo přijeli policisté. Ti s mužem provedli dechové zkoušky, jejichž výsledky se pohybovaly kolem 1,9 promile alkoholu. Dotyčný uvedl, že v hospodě vypil asi osm malých piv a pak chtěl dojet domů, čehož nyní lituje. K tomu má pádné důvody. „Škoda na havarovaném vozidle byla vyčíslena na 160 tisíc korun, na svodidle, betonovém podstavci a zábradlí na 18 tisíc korun. Kromě toho je Klášterečan podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a mimo peněžitého trestu nebo zákazu činnosti mu u soudu hrozí odnětí svobody na šest měsíců až tři roky," vysvětlila mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru