Firma BESTCars4U patří dlouhodobě k stabilním a solidním společnostem. Cílem firmy je poskytovat kvalitní a profesionální služby. Dosud jsme se pyšnili tím, že se zákazníci k nám vracejí a naše služby doporučují svým přátelům a známým.

Bohužel nás velmi mrzí skutečnost, že díky snaze dvou našich, v současné době již bývalých pracovníků firmy, došlo k poškození dobrého jména společnosti BESTCars4U.

Tímto se omlouváme zákazníkům, kteří byli nějakým způsobem poškozeni či negativně ovlivněni činností našich bývalých pracovníků, za vzniklé potíže, zároveň je ujišťujeme, že situaci intenzivně řešíme tak, abychom vše napravili a znovu si získali dobrou pověst u veřejnosti. Dáme velký důraz na to, aby se situace již nikdy neopakovala a aby naši zákazníci byli opět maximálně s našimi službami spokojeni.

Již brzy se můžete těšit i na videoreportáž s novinkami o naší firmě.

Nadále jsme Vám k dispozici v obvyklé provozní době a na kontaktech uvedených na našich webových stránkách www.bestcars4u.cz.

Děkujeme za Vaše pochopení a věříme, že nám zachováte svou přízeň.

Petr Valeš, jednatel společnosti

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru