Sousedi neustále dupou a bouchají dveřmi, stěžoval si strážníkům muž. Hlídka ale jeho problém vyřešit neuměla
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Na hlučné sousedy si stěžoval strážníkům muž z Kadaně. Problém ale hlídka bohužel nevyřešila k jeho spokojenosti. Na místě totiž žádné pochybení nezjistila.

Večer kolem půl desáté byli kadaňští strážníci vysláni do Chomutovské ulice, kde si oznamovatel z jednoho domu stěžoval na sousedy. Ti podle něho celý den běhají, dupají a bouchají dveřmi. Muž strážníkům navíc řekl, že sousedi rámus dělají neustále a jemu to už hodně vadí. Dokonce pozval hlídku k sobě domů, aby si také poslechla, co se za zdmi jeho bytu děje.

Strážníci rozčíleného muže ale zřejmě nepotěšili. Slyšeli totiž od sousedů jen občasné podupávání a zavírání dveří, tedy zvuky běžné při provozu domácnosti, za které těžko může někdo dostat nějaký postih.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru