AKTUÁLNĚ: Ledovka komplikuje dopravu. Řidič osobáku nabral značku, mimo vozovku skončil i autobus
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Chomutovsko – Po víkendových teplotách nad nulou se v noci z neděle na pondělí opět vrátil mráz. Kluzké vozovky mohou dělat řidičům problémy. Aktuálně byly kolem osmé hodiny ranní hlášené na Chomutovsku tři dopravní nehody.

V 8.15 hodin v Kadaňské ulici v Chomutově bouralo osobní auto. Důvodem kolize byla právě ledovka. Vůz narazil do dopravní značky. Průjezd ulicí je se zvýšenou opatrností. Nehoda se bude vyšetřovat a likvidovat zřejmě až do 10.20 hodin. Další automobil boural v Chomutově v 8.25 hodin. Nehoda se obešla též bez zranění. 

V půl osmé ráno havaroval na silnici třetí třídy v obci Černovice autobus. Nehoda se stala na začátku obce. Autobus narazil do lampy. Tady se počítá s odklízením nehody až do 10.40 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru