Strážníci řešili rvačku na Březenecké. Muž dostal ránu skleněnou lahví do obličeje
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Strážníci chomutovské městské policie byli přivoláni k rvačce v ulici Březenecká. Pustili se tady do sebe dva muži.

Když hlídka přijela na místo, tak jeden muž držel toho druhého u zdi. Strážníkům řekl, že agresorem je druhý muž a on se jen snaží, aby ho dotyčný nenapadal. Hlídka se sama přesvědčila, že je tento muž agresivní, protože odmítal spolupracovat. Dostal proto pouta.

Poškozenému muži strážníci ošetřili tržnou ránu v obličeji. K té podle svých slov přišel tak, že se ho kolemjdoucí zeptal na cestu, přitom u toho nadával. Posléze sice odešel, ale opět se vrátil a udeřil ho skleněnou lahví do obličeje.

Na místo byla kvůli zraněnému muži přivolána záchranka a případ si převzala státní policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru