Na kláštereckém náměstí a v okolních ulicích nesvítí lampy. Bude se muset rozkopat chodník
Náměstí v Klášterci nad Ohří.
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Na náměstí v Klášterci nad Ohří a okolních ulicích nepůjde nějakou dobu veřejné osvětlení. Důvodem je oprava havárie, která tady vznikla už v polovině června. Informovala o tom klášterecká radnice.

Sedmnáctého června došlo k přerušení kabelu u náměstí, což způsobilo výpadek veřejného osvětlení v centru města a v okolních ulicích. Byla provedena provizorní oprava. Po průzkumu stavu vedení správce sdělil, že je nutná větší havarijní oprava spojená s výkopovými pracemi. Kabel k veřejnému osvětlení totiž zcela vyhořel.

Oprava havárie začne 2. července. Jak dlouho nebude osvětlení v okolí náměstí v provozu, zatím nelze říci. Rozsah poškození se zjistí až po provedení výkopů. Je nutné rozebrat chodník, zda budou nutné i výkopy v silnici, se teprve ukáže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru