OBRAZEM: Druháčci z Chomutova mají za sebou první výlet. V Bezručově údolí se učili poznávat lesní zvěř
Druháčci z Chomutova mají za sebou první výlet. V Bezručově údolí se učili poznávat lesní zvěř. Foto: ZŠ Chomutov
Chomutov

Chomutov - V pátek 6. září se vypravili žáčci 2. B chomutovské základní školy v Kadaňské ulici na svůj první výlet. Jejich kroky vedly do Bezručova údolí na akci Lesní pedagogiky s názvem Zvířátka v lese.

Žáci si vyzkoušeli své pozorovací schopnosti při práci s dalekohledem. Potěžkali si paroží jelena, srnce i daňka. Poslechli si také zvuky, které tato zvířata vydávají. Osahali si srst kuny lesní a skalní. Zahráli si na veverky při běhací hře s šiškami. Vyzkoušeli si, jak špatně vidí divoké prase při „slepé“ hře Nakrm divočáka. Den se velmi povedl. Děti slíbily, že v „Bezručáku“ určitě nebyly naposledy.

(Vos)

Foto

0909zs2

0909zs3

0909zs4

0909zs5

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru