Přijďte si zahrát! Březno pořídilo k ostatním cvičebním prvkům dva nové pingpongové stoly
foto: Březno u Chomutova
Chomutov

Březno - Obec Březno vytváří podmínky pro sportovní vyžití svých občanů, a proto k ostatním cvičebním prvkům pořídila dva nové stoly na stolní tenis, které jsou umístěny na protiskluzovém povrchu v těsné blízkosti místní tělocvičny.

Tyto pingpongové stoly jsou kvalitnější náhradou za těžké betonové. Povrch stolů je upravený speciální technologií, která naprosto eliminuje světelné odlesky. Široký kovový rám po celém obvodu stolu zkvalitňuje odraz míčku, deska má vysokou odolnost vůči mechanickým nárazům a vlivům nepříznivého počasí.

Pokud neseženete protihráče, sklopíte si polovinu hrací plochy stolu a můžete využívat samostatný trénink. Stoly disponují úložným prostorem pro pálku a mají i držák na míčky, které máte stále po ruce. S nastavením sítě není také žádný problém, je totiž ocelová.

Díky zákazu konání společenských akcí máte alespoň možnost setkávat se na sportovním kolbišti. Proto neváhejte a přijďte si zahrát. Počasí pro hru je již v tomto období ideální! Nezapomeňte se k zakoupenému majetku chovat šetrně a ohleduplně, za což vám děkujeme.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru