Zase o krok blíž k „normálnímu“ životu: Od pondělí se otevřou chomutovská sportoviště a hřiště
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov — Na svém středečním zasedání rozhodl krizový štáb města o zpřístupnění sportovišť pro organizované sportování vrcholových i amatérských sportovců.

Současně se otevřou také veřejná hřiště a volnočasové areály. „Od 11. května je možný profesionální i amatérský sport na venkovním i vnitřním sportovišti s účastí do 100 osob. Nechceme tedy lidem bránit ve sportu a zároveň se snažíme vyslyšet jejich prosby, proto umožníme otevření vnitřních i vnějších sportovišť, která spadají do správy města,“ sdělil primátor města Chomutova Marek Hrabáč.

V případě sportovišť, která spravuje KULTURA A SPORT CHOMUTOV s.r.o., se jedná zejména o zpřístupnění pro organizované aktivity sportovních klubů. Pro veřejnost pak budou otevřena venkovní hřiště a oddechová místa jako například Sportovní areál Domovinka či hřiště na sídlištích nebo u základních škol. Přesto je však nezbytné dodržování podmínek stanovených vládou ČR. U vnitřních ani vnějších sportovišť nemohou být využívány společné šatny, umývárny a sprchy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru