Na místě tragického požáru se scházejí děti, lidé zapalují svíčky. Skatepark se asi změní
Pietní místo na místě tragédie. Foto: e-karlovarsko.cz
Chomutov

Ostrov nad Ohří - Pietní místo, kam lidé přinášejí svíčky a kde se scházejí děti, vzniklo po pátečním tragickém požáru ve skateparku v Ostrově nad Ohří. Při požáru tam zahynula 12letá dívka z Chomutova.

V doskočišti u jedné z ramp, které bylo vyplněno molitanem, došlo v pátek okolo 17. hodiny k požáru, při kterém zahynula nezletilá dívka. "Přesné příčiny a okolnosti této tragické události jsou předmětem dalšího šetření kriminalistů," uvádí Policie ČR. Není tak zatím veřejně známé, jak a proč k požáru došlo a jak se dívka do uzamčeného doskočiště dostala.

Podle starosty Ostrova Jana Bureše udělalo město pro bezpečnost areálu maximum. "Na základě páteční tragédie to ale vypadá, že molitanové doskočiště, které jsme vloni zakoupili, zrušíme. A překážky, které jsou ze dřeva, nahradíme asi betonem," uvedl starosta podle regionálního Deníku.

2908pozaros

2908pozaros3

Místo pátečního požáru. Foto: e-karlovarsko.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru