Opilec dovrávoral k autu, nasedl a jel. Jeho počínání přihlíželi strážníci
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Během kontrolní činnosti v ulici Mánesova spatřila hlídka městské policie muže, který byl očividně opilý a který vrávoravou chůzí došel až k osobnímu vozidlu, do něhož usedl na pozici řidiče, a s automobilem odjížděl z místa.

Pro podezření ze spáchání přestupku bylo vozidlo v souladu se zákonnými předpisy zastaveno, muž byl vyzván k prokázání totožnosti a k podrobení se orientační dechové zkoušce, se kterou souhlasil. Výsledek hned dvakrát potvrdil 2,03 promile, tudíž se jednalo o trestný čin. Následovala výzva, aby setrval na místě do příjezdu Policie ČR, která si událost převzala.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru