Odsouzení ve Všehrdech dostanou šlehaného beránka i řízek se salátem. A ven postavili velké zajíce
Vyrobeno na specializovaném oddělení. Foto: archiv VS ČR
Chomutov

Všehrdy - Jak stráví Velikonoce vězni ve Všehrdech? O velikonočních svátcích si odsouzení každoročně připravují pod vedením vychovatelů či speciálních pedagogů různé sportovní turnaje. Na neděli má vychovatel volného času na programu šachový turnaj napříč ubytovnami.

Odsouzení specializovaného oddělení vytvořili a umístili na pozemek oddělení výkonu trestu velikonoční zajíce, které máme spojené se svátky jara. Pěkná dílka také vyrobili v keramické dílně.

Časový rozvrh dne se o svátcích nijak zvláště od všedního dne neliší. Malé zpestření však přece jenom k dispozici odsouzení mají, a to v podobě snídaní, kdy mají v jídelníčku o velikonoční neděli šlehaného beránka. Na pondělí je připraven k snídani velikonoční mazanec a k obědu bramborový salát a řízek.

Při plnění programu zacházení si mohou v rámci samoobslužných aktivit upéct drobné pečivo ze surovin nakoupených ve vězeňské prodejně. O víkendu si také mladiství odsouzení s paní vychovatelkou zkusí upéct velikonočního beránka.

(brv)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru