Krádež prasečích půlek není pro spáče z Chomutova jediným deliktem! Policie sdělila, co mu teď hrozí
2x foto zdroj: FB městská policie Chomutov
Chomutov

Chomutov - Policisté sdělili podezření z trestného činu krádeže 25letému muži z Chomutova. Ten měl koncem června v nočních hodinách vniknout do chladírenského návěsu kamionu zaparkovaného na jedné z chomutovských čerpacích stanic.

Odtud měl pak odcizit sedm kusů prasečích půlek. Pět z nich bylo kousek od místa krádeže nalezeno v kontejneru na odpad a na stavebním kolečku, kam si je zřejmě dotyčný uložil, aby je odvezl. Na to však už nedošlo. Muže krádež zřejmě tak vyčerpala, že usnul. Když se probudil, na místě již byli strážníci a posléze policisté, kteří ho převezli do cely.

0807spac

"Muži, který byl před dvěma roky podmíněně propuštěn z výkonu trestu odnětí svobody, kam ho soud poslal za majetkovou trestnou činnost, hrozí s ohledem na tuto skutečnost až tříleté vězení. Krádeží prasečích půlek měl poškozené společnosti způsobit škodu ve výši 17.500 korun," uvedla policejní mluvčí Mirosalva Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru