Krkavčí matka (35) kašle na své čtyři děti. Výživné neplatí jejich otci ani kojeneckému ústavu
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Lounsko, Chomutovsko - Pětatřicetiletou matku několika dětí obvinil vyšetřovatel ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy. Ženu žijící momentálně na Chomutovsku viní z toho, že nehradila výživné na své čtyři děti, které jsou v současné době ve věku od tří do devíti let.

Dva starší sourozence vychovává jejich otec na Lounsku. Tomu matka dětí dluží na alimentech přibližně 30 tisíc korun. Dalších více než 30 tisíc má pak dlužit kojeneckému ústavu za své dvě mladší děti, které byly po nějakou dobu umístěny právě v tomto zařízení.

"Za spáchání zmíněného trestného činu hrozí podle zákona v případě odsouzení trest odnětí svobody až na jeden rok," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru