Opil se a narazil do stromu! Mladík (19) na Chomutovsku nezvládl v rychlé jízdě zatáčku
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Jedno společné mají dvě z dopravních nehod, ke kterým došlo na Chomutovsku v posledních dnech. Je to alkohol v krvi řidiče.

Teprve 19letý mladík řídil před několika dny v nočních hodinách ve směru od Vrskmaně na Jirkov osobní vozidlo značky Mazda. Vlivem rychlé jízdy a ovlivnění alkoholem v zatáčce za Vrskmaní vyjel mimo silnici a narazil do stromů. Dechové zkoušky následně ukázaly, že dotyčný měl více než jedno promile alkoholu. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 140 tisíc korun. Řidič vyvázl bez zranění.

O víkendu jel 46letý muž s osobním vozidlem značky Škoda Fabia od Chomutova směrem k restauraci První mlýn. V zatáčce nezvládl řízení, přejel do protisměru a narazil do stromu u silnice. Vozidlo zůstalo po nárazu stát napříč přes vozovku. Řidiče převezla sanitka s lehkým zraněním do nemocnice. Dechové zkoušky ukázaly hodnoty kolem 2,8 promile alkoholu. Policisté zjistili, že muž byl dokonce už dříve odsouzen kvůli řízení pod vlivem alkoholu.

"Oba výše zmínění muži si od policistů převzali sdělení podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Protože v důsledku ovlivnění alkoholem způsobili dopravní nehodu, hrozí jim u soudu až tříleté odnětí svobody, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru