Hladový zloděj: V centru Chomutova ukradl dvě přepravky s pečivem, část snědl, zbytek vyhodil
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Do křížku se zákonem se kvůli krádeži pečiva dostal muž z Chomutova. Před několika dny přijali policisté oznámení o vloupání do kovového boxu na uložení pečiva, k němuž došlo v centru Chomutova.

Z boxu původně neznámý pachatel odcizil dvě přepravky plné pečiva. Provedeným šetřením se policistům podařilo zjistit totožnost podezřelého. Tím je 22letý recidivista, který prý část z odcizeného pečiva snědl a zbytek vyhodil.

"Muž byl již v minulosti kvůli krádeži odsouzen k 22měsíčnímu vězení. Propuštěn byl v dubnu loňského roku. Nyní tedy opět čelí podezření z trestného činu krádeže," dodala policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru