Záchranná akce v Jirkově: Strážníci vysvobodili muže z koryta přivaděče
Foto zdroj: MP Jirkov
Chomutov

Jirkov - Že je Podkrušnohorský přivaděč nebezpečný vodní tok, se na vlastní kůži přesvědčil 23letý Jirkovan. V sobotu před druhou hodinou přijala městská policie žádost zdravotní záchranné služby o součinnost při hledání muže, který měl někde v ulici Gen. Svobody spadnout do vody.

K přivaděči byla ihned vyslána hlídka strážníků, která ještě před příjezdem hasičů nalezla ve vodě stojícího muže. Protože se přes kluzké betonové břehy nemohl dostat ven, strážníci mu hodili lano a z koryta přivaděče ho vysvobodili. „Takové události u nás nejsou časté, ale bohužel se dějí. Naposledy naše hlídka zachraňovala těžce podchlazeného člověka z přivaděče v prosinci 2018,“ vybavuje si ředitel městské policie Martin Řehůřek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru