I poslední červencový týden to v Chomutově žije! Kam můžete vyrazit za kulturou?
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Již tradičně vás ve středu 28. července čeká koncert dechové hudby v městském parku, kde se vám představí Veselí muzikanti.

Letní kino přivítá ve čtvrtek 29. července především ty nejmenší. Od 10 hodin vám účinkující z Liduščina divadla zahrají Zpívankový kabaret. Jsou libo rytmy „skáčka“, reggae a punku? Tak to nepropásněte páteční večer na Hřebíkárně, kde vám zahrají kapely Smola a Hrušky, Fast Food Orchestra a V3SKA. A víkend v městském parku bude patřit všem věkovým kategoriím.

V sobotu 31. července Muzeum Na Kočičáku uspořádá výstavu vojenské výstroje, zastřílíte si na střelnici, nejmenší si vymalují bunkr a také si odnesete památku z fotokoutku. Herci z Divadla NaOko vám odpoledne zahrají Popelku a neděle je jako stvořená pro kreativní odpoledne plné soutěží s balonkovým baronem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru