Párty pomáhá. Na Kamenčáku bude charitativní festival, letos podpoří hendikepovaného Adámka a Míšu
Hudební festival Párty pomáhá vynesl vloni na pomoc Nikolce a Magdalence celkem 121 809 korun. Foto zdroj: Archiv město CHomutov
Chomutov

Chomutov - V neděli 19. září od 13.00 hodin město Chomutov odstartuje charitativní hudební festival pro celou rodinu. Párty pomáhá II., která podpoří dvě hendikepované děti Adama a Míšu proběhne v areálu Kamencového jezera a na Letním kině.

„Stejně jako v loňském roce, tak i letos chceme přispět těm, co to potřebují. Prostřednictvím dvou hudebních scén, chceme přilákat všechny věkové kategorie a vybrat peníze pro Míšu a Adama,“ uvedl náměstek primátora Milan Märc.

Na Kamencovém jezeře vystoupí kapely Wishlist, Molly the Bloom a Copacaband. Stage na letním kině přivítá skupiny Smokers, The Tap Tap, divadelní představení pro děti v podání Komedianti na káře a na závěr se představí kapela Mňága a Žďorp. Vstupné se bude vybírat zakoupením veselého náramku a to v minimální hodnotě 100,-Kč.

„Výtěžek následně rozdělíme mezi Míšu, která si moc přeje benecykl a Adama, který potřebuje intenzivní hiporehabilitační pobyt,“ upřesnil náměstek primátora Milan Märc. Program doplní stánek Chomutovské knihovny, kde naleznete výtvarnou dílnu a prezentaci deskových her. A nebudou chybět ani nafukovací atrakce, kdy z celkové tržby bude polovina darována také dětem.

Vstup na festival bude umožněn pouze vchodem do letního kina. Předpokládaný konec akce je ve 21.00 hodin.

3008partypomaha2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru