Řidič na Chomutovsku poslal auto do příkopu, byl zpitý pod obraz!
Ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky šetří policisté dopravní nehodu, ke které došlo v polovině srpna na Chomutovsku.

Jednatřicetiletý řidič jel v pozdních večerních hodinách po silnici mezi obcemi Pesvice a Otvice. Se svým vozidlem značky Škoda Octavia však nezvládl řízení, přejel do protisměru a poté havaroval do silničního příkopu. Na vozidle vznikla desetitisícová škoda, ke zranění řidiče nedošlo. Dechová zkouška, kterou na místě policisté s mužem provedli, odhalila důvod nehody. Dotyčný nadýchal 2,6 promile alkoholu a skončil v policejní cele.

"V závěru srpna si od policistů převzal sdělení podezření ze spáchání zmíněného trestného činu. Podle zákona by mohl být odsouzen k odnětí svobody v rozmezí šesti měsíců až tří let, k peněžitému trestu nebo k zákazu řízení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru