Pozor v Kadani! Na silnici pod železničním viaduktem dojde k omezení provozu pro řidiče i chodce
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Ve dnech od 6. září do 31. října dojde k omezení provozu pro vozidla i chodce na silnici č. II/568 pod železničním viaduktem v ulici Hřbitovní v Kadani (výjezd a příjezd směr Tušimice) z důvodu jeho rekonstrukce. Investorem je Správa železnic.

Stavební práce by měly proběhnout v následujících předpokládaných etapách:

  • 1. etapa: Podsyp mostu a demolice – kompletní uzavření komunikace pro vozidla i pěší od 06. 09. 2021 do 12. 09. 2021
  • 2. etapa: Úpravy opěr – zúžená komunikace bez omezení výšky, umožněn průchod chodcům od 13. 09. 2021 do 23. 09. 2021
  • 3. etapa: Osazování ocelových nosníků – kompletní uzavření komunikace pro vozidla i pěší od 24. 09. 2021 do 26. 09. 2021
  • 4. etapa: Podskružení, betonářské práce – umožněn průchod pro pěší, zúžená komunikace, snížený průjezdný profil na 3,2 m od 27. 09. 2021 do 31. 10. 2021
  • 5. etapa: Obnovení průchodu i průjezdu od 01. 11. 2021.

Během prací dojde v několika dnech (viz předpokládané etapy) k omezení přístupu pěších na hřbitov. Obchůzná trasa pro chodce bude vedena okolo garáží, takže se cesta značně prodlouží. Na Svátek zesnulých (Dušičky) by už ale měl být železniční most opraven, a stavební práce by měly být ukončeny.

V příštích dvou týdnech bude také probíhat návoz kaolinu z Rokle do úpravny v Kadani v Polní ulici, který z výše uvedených důvodů bude probíhat přes ulici Věžní, areál šamotky do ulice Obránců míru a odtud dále po Polní. Doprava bude probíhat v obou směrech, pouze ve všedních dnech max. do 16 hodin a vozovka bude čištěna kropícím vozem.

Bohužel od 20. září s výše zmíněným dopravním omezením bude kolidovat další rekonstrukce mostu – tentokrát silničního ev. č. 1981-002. Jedná se o most nad železniční tratí v Prunéřově u odbočky k nádraží, který bude také uzavřen, tentokrát až do jarních měsíců příštího roku. Objízdná trasa pro nákladní vozidla bude vedena po ulici Na Průtahu a Chomutovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru