Do Jirkova přijede očkovací autobus. Nechat se naočkovat můžete bez registrace
Nový očkovací autobus. Foto: Krajská zdravotní, a.s./Ivo Chrástecký
Chomutov

Jirkov - Další očkovací zastávkou OČKOBUSu Ústeckého kraje je v úterý 7. září město Jirkov, kde se můžete nechat bez registrace očkovat proti COVID-19.

Očkování bude probíhat na parkovišti v ulici Alešova za č. p. 1560, vedle náměstí Dr. E. Beneše u příležitosti koncertu Hornické kapely Severočeských dolů, a to od 16 do 18 hodin. Pro očkování je vždy nutné s sebou vzít občanský průkaz a kartičku zdravotní pojišťovny.

Ústecký kraj nabízí očkování v obcích a regionech s nízkou proočkovaností a také u příležitosti konání specifických akcí (výstavy, veletrhy apod.). Od 10. do 15. září se s očkovacím autobusem setkají na výstavišti v Litoměřicích návštěvníci veletrhu Zahrada Čech.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru