V Klášterci mají zbrusu nový cyklochodník, chystá se jeho slavnostní otevření
Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Ke konci září je mezinárodní den bez aut a v Klášterci nad Ohří u jeho příležitosti slavnostně otevřou nový cyklochodník v Petlérské ulici. Již nyní slouží chodcům, cyklistům, koloběžkám či rodičům s kočárky.

Konkrétně se jedná o chodník na pravé straně ulice Petlerská směrem na Petlery. Stavbou došlo ke zřízení dělené stezky pro pěší a cyklisty v celkové šířce 4 metry. Pruh pro cyklisty i chodce je oboustranný a vzájemně je oddělen obrubníkem a hmatným pásem. Je zde vyloučen provoz motorových vozidel. Dále došlo k vybudování nového veřejného osvětlení. Stavba je v celém rozsahu navržena tak, aby splňovala požadavky na bezbariérové užívání.

Cyklochodník bude slavnostně otevřen 24. září, bližší informace o akci nejen pro děti přinese město v nejbližších dnech.

Podcast

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru