Jako nové! Workoutové hřiště v Jirkově dostalo nový kabát
Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Jirkov - Workoutové hřiště v Mládežnické ulici dostalo nový kabát. V současné době tu byly dokončeny nátěrové práce.

Původní kruhy na kovových řetězech byly odmontovány (někteří návštěvníci je omotávali přes horní konstrukci a tím se poškozoval nový nátěr). Aktivní příznivci street workoutu mohou využít vlastní kruhy s popruhy, které si na hřiště přinesou, tato praxe je dnes už běžná. Na ostatních prvcích je možné cvičit bez příslušenství.

Radnice žádá sportovce i ostatní návštěvníky, aby prvky využívali ke cvičení, aby tento hezký nový kabát hřiště vydržel co nejdéle. Jeden prvek opravený není, radnice se chce pokusit přetvořit ho na obyčejnou hrazdu (šplhací lano už nevyhovuje normám).

Toto hřiště v Mládežnické ulici vzniklo v roce 2014, kdy byl street workout v naší zemi teprve na vzestupu. Postupem času si získával na oblibě a začal se zvyšovat počet jeho příznivců.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru