Výjezd do Dřínovské ulice. Žena ztratila klíče od bytu, na sporáku vařila jídlo!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Na základě telefonické žádosti Policie ČR byla hlídka městské policie požádána o asistenci hasičům při otevření bytu v ulici Dřínovská.

Na IZS se totiž obrátila žena, která zamkla bytové dveře a ztratila od nich klíče, přičemž na zapnutém sporáku nechala postavený hrnec s jídlem. Hlídka byla požádána, aby dveře vyrazila, byť již byly očividně poškozeny, jelikož se je žena snažila otevřít šroubovákem.

"Vzhledem k tomu, že na místě hrozil vznik požáru, bylo nebezpečí z prodlení a hrozila případná větší škoda na majetku, dveře od bytu byly vyraženy a následně hlídka společně s uživatelkou vstoupila dovnitř, kde byl sporák vypnut včas, než mohlo dojít k neštěstí," uvádějí k zásahu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru