OBRAZEM: V Březně u Chomutova přivítali nově narozené děti. Rodiče dostali od obce finanční dar
Foto: Jitka Fárová
Chomutov

Březno u Chomutova – Krásně počasí a příjemná atmosféra doprovázelo včerejší vítání občánků v Březně u Chomutova, na které dorazilo s rodiči a příbuznými více než 15 miminek. Vzhledem k velkému počtu dětí se proto vítací akce rozdělila na dvě skupiny.

Vítání zahájila místostarostka obce Zdeňka Buzková. Ta v krátkém proslovu dětem i jejich rodičům popřála hlavně hodně štěstí do života a miminka přivítala mezi občany Března. Poté děti z místní školy přednesly několik básniček a zazpívaly i dvě písničky.

Následovalo podepsání pamětní knihy rodiči, kdy jim byl pro dítě předám finanční dar od obce ve výši 10 tisíc korun. Rodiče se svými potomky také mohli vyfotit na památku na tento významný den. Hotové fotografie budou také dalším dárkem, který obec věnuje dětem.

foto

1009brezno9

1009brezno

1009brezno2

1009brezno3

1009brezno5

1009brezno6

1009brezno7

1009brezno8

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru