FOTO: Kriminalisté mají další dealerku pervitinu! Chomutovanku chytili, když se právě vracela z „nákupu“
taštička se zajištěnou drogou. Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutov - Kriminalisté chomutovského „Toxi týmu“ odhalili další dealerku pervitinu. Na její stopu přišli v souvislosti s prověřováním jiného případu.

Několik týdnů získávali potřebné poznatky k podezřelé ženě, aby se pak ve správný okamžik pustili do akce. Chomutovanku, která se právě „vracela z nákupu“, zadrželi a zajistili u ní více než 80 gramů pervitinu. Ten si podle informací kriminalistů pořídila u jiného dealera mimo okres Chomutov.

"Drogu měla tato šestatřicetiletá žena prodávat nebo vyměňovat za různé věci dalším uživatelům pervitinu, kteří si pro ni měli většinou chodit do místa jejího bydliště na chomutovském sídlišti. Tímto způsobem měla získávat peníze mimo jiné na nákup pervitinu, který zřejmě sama dlouhodobě užívá," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Vyšetřovatel na základě získaných důkazů zahájil trestní stíhání dotyčné pro zločin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Vzhledem k rozsahu, v jakém se měla obviněná trestné činnosti dopustit, jí v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody v rozmezí dvou až deseti let.

1109drogy2

Zajištěná droga. Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru