Žena objevila na ulici dvě malé děti, rodiče nikde. Okamžitě zalarmovala strážníky
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Hlídka městské policie jela prověřit telefonické oznámení do ulice Školní pěšina, kde se k oznamovatelce přidaly dvě nezletilé děti.

Na dětském hřišti v ulici Kamenná si ji našel nejdříve chlapec, protože si ji spletl se svou tetou a na dotaz, kde má rodiče, odpověděl, že je venku pouze se sestrou. Žena se tedy obrátila na tísňovou linku 156 a v okolí hledala rodiče. Následně se ke stejnému počínání přidali i strážníci a snažili se získat co nejvíce informací, v tom se ale na místo dostavila matka malých dětí.

"Po prokázání totožnosti uvedla, že děti pustila ven se synovcem a ten se měl jen na chvíli vzdálit. Strážníci ženu poučili, že u takto malých dětí je doslova nutný neustálý dozor, ale děti nebyly zanedbané, zraněné či špinavé, proto se na místo nevolal OSPOD, nýbrž se záznam k této události předal OSV k případným dalším potřebám," uvádějí k případu chomutovští strážníci.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru