Zloději se vloupali do bytu s kavárnou na Chomutovsku. Kromě krádeží nechali po sobě pořádný bordel
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutovsko - Trestnímu stíhání čelí dva mladí muži, kteří si podle všeho chtěli přilepšit krádeží peněz a dalších věcí.

Před pár měsíci došlo v obci na Chomutovsku k vloupání do objektu, v němž se nachází kavárna a byt majitele. Tehdy neznámý pachatel do tohoto objektu za užití násilí vnikl a prohledal kavárnu i byt. Svým počínáním nejenže udělal značný nepořádek, ale navíc odcizil více než tři tisíce korun, řetízek a náušnice a poškodil zařízení bytu. Celkově tak měl napáchat škodu přesahující 11 tisíc korun.

"Díky zajištěným stopám a provedenému šetření se policistům podařilo zjistit, že pachatel nebyl jeden. Jako podezřelé z popsaného vloupání ustanovili dva muže ve věku 28 a 20 let. Těm vyšetřovatel sdělil obvinění ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody. U soudu jim v případě uznání viny hrozí až tříleté tresty," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru