Auto na parkovišti u Kauflandu srazilo ženu, zraněná skončila v nemocnici. Hledají se svědci nehody
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Policisté šetří dopravní nehodu, která se stala v pondělí 4. října kolem 09:30 hodin v Kadani. Na parkovišti u prodejny supermarketu Kaufland v ulici Na Průtahu srazil řidič blíže nezjištěného osobního vozidla chodkyni, která šla směrem od vchodu prodejny k výjezdu z parkoviště.

V důsledku střetu s vozidlem upadla na komunikaci a utrpěla zranění. Řidič na místě zastavil a poškozená mu sdělila, že je v pořádku a nepotřebuje ošetření. Řidič poté z místa nehody odjel, aniž by byla zjištěna jeho totožnost a chodkyně z místa nehody odešla. Nehodu pak policistům oznámila žena, která o pár ulic dál poskytla zraněné chodkyni první pomoc.

"Policisté žádají řidiče vozidla, které chodkyni srazilo, případně osoby, které by měly informace k totožnosti neznámého řidiče nebo bližší informace k vozidlu, aby se přihlásili na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. Informace lze také poskytnout přímo na Dopravním inspektorátu Policie ČR v Chomutově, nám. T.G.Masaryka 3100, tel.: 974 447 250, 974 447 251," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru