Petr Henc získal významné fotbalové ocenění. Jaká byla jeho cesta k fotbalu?
Petr Henc získal významné fotbalové ocenění. Foto zdroj: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Petr Henc byl letos oceněn vedením Fotbalové asociace ČR cenou JUDr. Václava Jíry - za dlouhodobou práci a rozvoj fotbalu. Zástupci FK Klášterec nad Ohří děkují panu Hencovi za jeho záslužnou činnost a gratulují mu k získanému ocenění. Ke gratulaci se připojuje i město Klášterec nad Ohří.

Cena JUDr. Václava Jíry je každoročně udělována Českomoravským fotbalovým svazem osobnostem, které se významně zasloužily o rozvoj českého fotbalu. Oceňováni tak bývají bývalí vynikající hráči nebo dlouholetí obětaví trenéři a funkcionáři. Mezi nové držitele zmíněné ceny patří i Petr Henc. Jaká byla jeho cesta k fotbalu?

V roce 1983 ve svých třiceti letech přivedl svého syna na nábor nových hráčů do TJ Klášterec nad Ohří a byla to osudová cesta, neboť posléze začal v klubu pracovat jako trenér mládeže. Po deseti letech trénování se přesunul do kanceláře, kde jako sekretář a člen výkonného výboru pracuje téměř třicet let. Nominaci na zmíněné ocenění schválil Okresní fotbalový svaz Chomutov.

Město Klášterec nad Ohří se připojuje ke všem gratulantům a kromě pevného zdraví přeje panu Hencovi mnoho pozitivní energie pro jeho další záslužnou práci v kláštereckém fotbalovém klubu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru