Krutá rána pro feťáky z Chomutova! Kriminálka je připravila o další dva dealery pervitinu
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Minulý pátek zadrželi kriminalisté chomutovského TOXI týmu dvě osoby v souvislosti s distribucí pervitinu v Chomutově.

Podle zjištění policistů měli muž a jeho přítelkyně (oba ve věku 45 let), kteří sami užívají pervitin, na různých místech v Chomutově distribuovat pervitin jeho uživatelům. Kriminalisté zdokumentovali desítky případů distribuce zmíněné drogy různým osobám. Mělo jít převážně o prodej, výjimečně i o poskytnutí zdarma, nebo za protislužbu například ve formě přespání nebo zapůjčení vozidla.

Po zadržení dotyčných vyšetřovatel zahájil jejich trestní stíhání pro spáchání trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Ženě, která dosud nebyla soudně trestána, hrozí v případě odsouzení za zmíněný trestný čin až pětiletý pobyt za mřížemi. "O poznání citelnější trest by mohl u soudu vyslechnout obviněný muž. Přitěžuje mu totiž skutečnost, že za stejný trestný čin byl odsouzen. V únoru tohoto roku opustil vězení, kde si odpykával nepodmíněný trest. Za mřížemi je nyní znovu, vyšetřování jeho trestné činnosti probíhá vazebně," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru