Přijďte si zazvonit. Zvonička na náměstí v Klášterci opět plní tajná přání
Foto zdroj: FB město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Na náměstí v Klášterci je opět instalovaná již tradiční zvonička a lidé tak mají možnost si přijít zazvonit a pošeptat zvoničce své nejtajnější přání.

Zvonička přání byla na kláštereckém náměstí poprvé instalována v roce 2018 a na zadání radnice ji vytvořil dřevozpracovatel Petr Šafařík ve spolupráci s kovářem Miloslavem Voříškem.

Zvonici štěstí mají také každým rokem před Vánocemi na náměstí v Chomutově. Letos se kvůli vládním opatřením přesunula i s některými stánky z adventních trhů do městského parku. Vloni ji dokonce z hygienických důvodů musela na náměstí nahradit vánoční májka, protože nebylo možné madlo táhla udržovat hygienicky čisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru