Co se chystá v Jirkově? Opraví zchátralý most přes Bílinu, autokemp nabídne návštěvníkům více komfortu
Most č. 8 přes Bílinu. Most č. 8 přes Bílinu. Foto zdroj: Město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Rekonstrukce mostu přes Bílinu, prvního ve směru od Podniku služeb na Borek, je čtvrtou nejnákladnější investiční akcí letošního roku.

Předpokládané náklady jsou tady 12 miliónů korun. Pracovat se zde bude od června až do konce roku. Současně se tu obnoví konstrukce vozovky a postaví nové zábradlí a svodidla.

Větší komfort pro návštěvníky autokempu

Hygienické zázemí kempu na červenohrádeckém koupališti je pátou největší investicí roku 2022. Náklady na ni jsou propočítané na bezmála 6 miliónů korun. Účelem této akce je zlepšit komfort návštěvníkům autokempu.

Všechno potřebné se začalo připravovat už loni v listopadu, s dokončením se počítá v květnu. Jedná se o dřevostavbu se zastavěnou plochou 180 metrů čtverečních. Objekt se sprchovými kabinami, toaletami a umývadly bude sloužit pro padesát žen, devadesát mužů a jednu invalidní osobu.

0701jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru