Konflikt v Hutnické ulici: Opilý muž ukopl blatník u auta, pak se svalil na zem
Muž se po chvíli svalil na zem. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Strážníci Městské policie v Chomutově řešili konflikt v Hutnické ulici v Chomutově. Dva muži se tady pohádali, jeden z nich pak ve vzteku kopl druhému do auta. Svoji roli v celém incidentu zřejmě sehrál i alkohol.

Případ se stal v Hutnické ulici během velikonočních svátků. Když strážníci přijeli na místo, tak na ulici viděli ženu s mužem, kteří se hádali. Dvojice byla evidentně pod vlivem nějaké návykové látky, nejspíš alkoholu. Po chvíli se svalili na zem. Muž navíc krvácel z rány na hlavě.

Ke strážníkům a podnapilé dvojici přišel po chvíli majitel nedaleko stojícího auta, který si stěžoval, že mu opilý muž mu poničil auto. Strážníci tedy na místo přivolali státní policisty, aby si případ převzali k dořešení.

Policisté zjistili, že oba muži se před domem kvůli něčemu pohádali, 23letý muž poté několikrát ve vzteku kopl druhému do auta a poškodil blatník. Majitel odhadl škodu na 7 tisíc korun. Případ policisté nadále vyšetřují.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru