Policisté vyšetřují krádež v Aquasvětě. V souvislosti s případem hledají tyto muže
Hledaní muži. Zdroj: PČR
Chomutov

Chomutov – Chomutovští policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění krádeže v Aquasvětě. Kdosi tady odcizil ze šatní skříňky mobilní telefon za tři tisíce korun.

Ke krádeži došlo 7. dubna 2017 v době od 17.30-18.40 hodin. Kdosi našel v prostorách Aquasvěta čip k šatní skříňce, neodevzdal ho, ale cizí skříňku si s ním odemkl a ukradl z ní mobilní telefon. „V uvedené době se na místě pohybovaly neznámé osoby. Žádáme veřejnost o spolupráci při ustanovení těchto osob,“ sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

Jakékoli informace je možné volat na bezplatnou linku 158 nebo přímo na policejní oddělení - telefon 974 447 600, popřípadě zaslat na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

2004patracka1

2004patracka4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru