Policejní Speed marathon na Chomutovsku: Přes třicet řidičů zaplatilo pokutu
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutov – Ve středu 19. dubna proběhla na území celých Čech evropská dopravně – bezpečnostní akce s názvem Speed marathon. Policisté během ní měřili hlavně rychlost. Na Chomutovsku dostalo pokutu 34 řidičů.

Na Chomutovsku stály policejní hlídky hned na několika místech – na silnici I/13 Chomutov; I/13 Málkov; I/13 Klášterec nad Ohří, Chomutov - Pražská; Údlice; Pesvice nebo na obchvatu v Jirkově. Policisté zastavili 43 automobilů, 36 řidičů se dopustilo dopravního přestupku (33 jich jelo příliš rychle, jeden měl auto ve špatném technickém stavu). „Blokovou pokutu dali policisté 34 motoristům, dva přestupky budou zaslány příslušné komisi Magistrátu Chomutov,“ doplnila policejní mluvčí Marie Pivková.

Policisté po celé republice měřili ve středu rychlost na více než tisícovce místech. Konkrétní lokality vybrali sami lidé v anketě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru